Arc-, nyak-, dekoltázs masszázs

Arctisztítás és kezelés:

          Kezelés menete:

        • Smink eltávolítása, arc tisztítás

        • Arc tonizálás

        • Pakolás –  zöld agyag vagy iszap pakolás

        • Masszázs

Kezelés során először letisztítjuk a bőrt radírozással, melyhez Himalája sót használunk. A sóhoz különféle illóolajokat keverünk, amellyel a vendég arcát, nyakát és dekoltázsát végigradírozzuk. Ezzel a mélyebb hámszövet is méregtelenítődik, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. A só és az olajok felszívódása javítja  a sejtanyagcserét és a faggyúműködést.  A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül,  hidratálódik a bőr.

Az egészséges bőrért fontos a bőr harmonizálása, hidratálása, frissítése és megnyugtatása különféle speciális tonizáló készítményekkel, melyek segítenek tökéletesen kitisztítani a bőrt.

Az agyagpakolás különböző ásványi anyagokkal látja el a szervezetet, melyek szükségesek az egészség visszaszerzéséhez ill. megtartásához. Az agyagkezelés alkalmazása sérülések és operációk után is ajánlott. Az ásványi anyagok beszívódnak, erősítik és nyugtatják az idegrendszert, regenerálják és gyógyítják a szöveteket és rendkívül látványosan szépítik, puhítják a bőrt.

Az agyag rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz:

- a bőrön keresztül kiszívja a szervezetből a méreganyagokat, megköti és semlegesíti őket;

- Kalciumot (Ca), magnéziumot (Mg), nátriumot (Na) és káliumot (K) - melyek a bőr rugalmasságáért felelnek;

- Vasat (Fe) – mely pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő;

- Cinket (Zn) – mely gyulladáscsökkentő és

- Szelént (Se) – mely megköti a szabad gyököket.

A masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.